divendres, 19 de setembre del 2014

Els Ràngers i Noies Guia van al sud!

Els Ràngers i Noies Guia hem anat aquest estiu a les terres de l'Ebre. Vam començar la nostra ruta a Bot on vam fer bivac en el poliesportiu del poble. El matí següent vam començar a fer la Via Verda, un sender habilitat per a vianants i ciclistes, fins a Benifallet. A partir d'aquí vam anar seguint el camí de la Via Verda i vam passar per diferents pobles del Montsià i vam tastar totes les piscines dels municipis per poder passar la calor i vam gaudir de l'hospitalitat de la gent d'Aldover ja que ens van preparar uns macarrons a la bolonyesa espectaculars!

A Amposta vam decidir fer l'últim tram en bicicleta i això ens va permetre gaudir d'una manera diferent de tot el delta de l'Ebre. A més a més, vam tenir la sort de poder gaudir d'una festa de l'escuma de la festa major de Sant Jaume d'Enveja. Allà al delta també vam poder fer una capbussada al mar a la platja de l'Eucaliptus.

Finalment vam arribar a Poblenou del Delta, on teniem el campament estàtic, on vam passar 4  dies molt intensos lluitant contra els mosquits, fent kayak, menjant gelats i moltes d'altres activitats amb les quals vam acabar d'assolir uns dels objectius d'aquests campaments: Una estupenda cohesió de grup.

Alà, alè, alí, alò, AL•LÚ-CI-NANT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada