diumenge, 2 de febrer del 2014

'El cau de mis sueños'


Aquesta passada setmana ha estat molt intensa per el nostre cau!
De dilluns a dimecres els caps vam fer un intensiu de neteja dels nostres locals del Centre Sant Salvador on vam deixar a punt la secretaria, la sala de caps i la sala de material. Van quedar fantàstiques i el cau és un lloc menys caòtic i més net! Quan estigui més acabat penjarem les fotos!
El dissabte va ser el torn del cau de Ràngers i Noies Guia on els nens i nenes acompanyats dels seus pares i caps van estar des de ben d'hora al mati fent que la seva sala fos més confortable. El canvi més notori és una paret plena de suro on hi podràn penjar de tot. Aquest suro tapa una paret de maons blancs que fèien la sala molt freda. El terra, prèviament ple de taques de pintura, va quedar fantàsticament polit i la porta i les finestres van ser pintades de blau, el color representatiu d'aquesta branca. Ara toca, mica en mica, fer-lo més personal i posar-lo ple de coses nostres. 
Aquí us deiem dues panoràmiques de moments de treball i un vídeo on hi tenim tots els ràngers polint el marc de la porta.




:)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada